Radio Logo
RND
Listen to {param} in the App
Listen to BNR.NL - Bernard Hammelburg in the App
(171,489)
Save favourites
Alarm
Sleep timer
Save favourites
Alarm
Sleep timer
HomePodcastsNews
BNR.NL - Bernard Hammelburg

BNR.NL - Bernard Hammelburg

Podcast BNR.NL - Bernard Hammelburg
Podcast BNR.NL - Bernard Hammelburg

BNR.NL - Bernard Hammelburg

add

Available Episodes

5 of 200
 • Opinie | Pisnijdig
  Dat Frankrijk pisnijdig is op Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk is duidelijk, maar gaat het nu om een plotseling geannuleerde deal van 50 miljard euro voor 12 onderzeeërs, of omdat Macron voelt dat hij, met geopolitieke vergezichten en al, als niet relevant wordt weggezet?
  9/22/2021
  2:38
 • Opinie | Spookambassadeurs
  Wie volgende week Nederland vertegenwoordigt bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties is, vanwege corona en de kabinetsformatie, nog niet duidelijk. Maar of het een minister is of de VN-ambassadeur er doet zich al op de voorhand al een diplomatiek puzzeltje voor: vermijdt of negeert Nederland de ambassadeurs van Myanmar en Afghanistan?
  9/15/2021
  2:30
 • Opinie | 9/11 - De schuldvraag
  Twintig jaar na 9/11 gebeuren er twee dingen: vanzelfsprekend herleeft het gevoel van diepe vernedering en groot verdriet, niet alleen hier in New York, maar overal in de Verenigde Staten en daarbuiten. Tegelijkertijd willen de nabestaanden, en eigenlijk de hele wereld, weten wat er twintig jaar lang aan informatie is achtergehouden.
  9/8/2021
  2:57
 • Opinie | Afghaanse misère
  Qatar is dat niet dat land dat via corruptie en manipulatie het WK Voetbal van 2022 binnensleepte? Waar al meer dan zesduizend arbeidsmigranten zijn gestorven door uitputting en oververhitting bij de bouw van het stadioncomplex? Of is het de redder in nood in de Afghaanse misère?
  9/1/2021
  2:42
 • Poetins Taliban-flirt
  Tijdens de Sovjet-Russische bezetting van Afghanistan, van 1979 tot 1989, zette de Amerikaanse CIA Operatie Cycloon op, een miljarden dollars verslindende, en waarschijnlijk de meest omvangrijke actie uit zijn geschiedenis. Kern was de steun aan de moedjahedien, de vrijheidsstrijders die de Russen uiteindelijk versloegen. Die moedjahedien kregen trouwens sloten geld van de toen nog onbekende Saoedische miljardairszoon Osama bin Laden.
  8/25/2021
  3:14

About BNR.NL - Bernard Hammelburg

Station website

Listen to BNR.NL - Bernard Hammelburg, RNZ National and Many Other Stations from Around the World with the radio.net App

BNR.NL - Bernard Hammelburg

BNR.NL - Bernard Hammelburg

Download now for free and listen to radio & podcasts easily.

Google Play StoreApp Store
Information

Due to restrictions of your browser, it is not possible to directly play this station on our website.

You can however play the station here in our radio.net Popup-Player.

Radio